Ремонт рухомих механізмів спеціалізованої техніки  

Розточування та наплавка отворів 

Тривала експлуатація машин і механізмів призводить до зносу шарнірів на стрілах, ківшах, лопатах, гідро циліндрах, рамних елементах з’єднань з рухомими деталями техніки посадкових місць підшипників, валів, втулок, пальців – як і будь-які деталі, вони згодом потребуватимуть відновлення. Заміна елементів техніки, в яких розташовані отвори, може обходитися занадто дорого або займати тривалий час. Пошкодження призводять до того, що техніка та обладнання надовго виходять з ладу. Компанія Cron-S проводить ремонт і відновлення геометрії співвісних, радіальних отворів на рамних та рухомих деталях різної спецтехніки.

Під реставрацією посадкових місць обертових, опорних і фіксувальних елементів циліндричної форми мають на увазі виправлення порушень розмірів радіальної геометрії шляхом:

– попередньої підготовки;

– проточки для усунення еліпсності;

– наплавлення металу на поверхню;

– чорнової та фінішної механічної обробки.

Для виконання відновлювального комплексу робіт застосовують спеціалізоване обладнання, що поєднує в собі застосування сучасних зварювальних технологій і можливість металообробки з високою точністю фрезерування. Процес реставраційних заходів передбачає можливість обробки одного отвору або одночасно декількох, розташованих на одній осі, при цьому діаметри обробки різних поверхонь можуть бути різні.

Реставрація посадкових місць дає змогу значно заощадити час і гроші за рахунок відмови від придбання нового обладнання або дорогих запасних частин. При цьому мобільна конструкція наплавочного відновлювального обладнання дає змогу проводити роботи як у стаціонарних, так і в польових умовах.

Ремонт шарнірних з’єднань механізмів гірничо – добувної техніки, дробарок, аграрної, будівельної та іншої спеціалізованої техніки   

Інтенсивне використання спецтехніки та несвоєчасне проведення технічних обслуговувань призводить до зносу шарнірних з’єднань в елементах металоконструкцій, таких як стріли, рукояті, ковші, відвали, грейфери та ін.

Кваліфікований персонал компанії Cron-S виконує професійний ремонт шарнірних з’єднань у стислі терміни з гарантією якості за доступними цінами для автокранів  та промислової спецтехніки. Відновлення шарнірних з’єднань може виконуватися на місці експлуатації і не вимагає її транспортування в цех, що істотно скорочує час простою техніки.

Шарнірні з’єднання є елементами, які схильні до механічного зносу. Вони сприймають високі контактні динамічні навантаження з одночасним переміщенням елементів вузла один відносно одного, що призводить до тертя контактуючих поверхонь та їхнього інтенсивного зносу, особливо в разі потрапляння абразиву в зону контакту. Завдяки тому, що в сучасних конструкціях шарнірних з’єднань застосовують нові зносостійкі матеріали, сучасні мастила та захисні елементи від потрапляння абразиву, зношування значно зменшується. Але незважаючи на це, шарнірні з’єднання все-таки схильні до інтенсивного зносу і часто вимагають не тільки заміни мастил і швидкозношуваних втулок, а й повного відновлення несучих елементів.

Роботи по відновленню шарнірних з’єднань проводяться за допомогою переносних розточувально – наплавочних комплексів WS2, ВМ-40, ВМ-60. Комплекси дають змогу виконувати розточування і наплавлення отворів діаметром від 40 до 650 мм, а також можливість та наявність такого парку верстатів дають можливість одночасно виконувати відновльвальні роботи на трьох точках одночасно, що значно прискорює ремонт вашої техніки .

Компанія Cron-S швидко та якісно проводить діагностику та ремонт шарнірних з’єднань до якої відноситься:

  • наплавка та розточка отворів діаметром від 40 до 650 мм;
  • відновлення втулок та пальців телескопических навантажувачів, еще какая техника
  • відновлення та ремонт стріл,…. телескопического навантажувача;
  • відновлення проушин гідроцилиндрів и шарнирных з’єднань;
  • відновлення посадочних місць втулок та підшипників;
  • інші види розточно-наплавочних робіт, які допоможуть подовжити термін експлуатації техніки.

Відновлення пошкоджених отворів містить наступні етапи:

  • Попередню розточку отворів з метою усунення його еліптичного стану;
  • Внутрішня відновлююча наплавка до початкових розмірів отворів пошкоджених деталей;
  • Розточування отворів до потрібного розміру.

Ремонт гідравлічних циліндрів

Гідроциліндр – об’ємно-гідравлічний двигун, що працює за рахунок зворотно-поступальних рухів.

Використовується в галузях, де потрібен об’ємний гідропривід:

– будівельно-дорожня техніка,

– підйомно-транспортна техніка,

– бурова техніка,

– ковальсько-пресові машини.

Наша компанія займається відновленням та ремонтом гідравлічних циліндрів усіх типів і конструкцій. Власна, добре оснащена технологічна база, дає змогу надійно та швидко виконувати ремонт гідроциліндрів, гідравлічного та пневматичного обладнання.

Надаємо повний комплекс послуг з ремонту гідроциліндра, в який входить:

– виготовлення та ремонт гідроциліндрів будь-якої складності і розмірів;
– заміну пошкоджених ущільнень, штоків, гільз, поршнів, вушок;
– використання у процесі ремонту й виготовлення гідроциліндрів комплектуючих високої якості від європейських виробників.

Менеджер

Вітаємо вас! Щоб краще вам допомогти, заповніть форму нижче.

Чого стосується ваше питання: