Ремонт рухомих механізмів спеціалізованої техніки  

РЕСТАВРАЦІЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РЕМОНТ ПРОУШИН КОВШІВ, СТРІЛ СПЕЦТЕХНІКИ 

Тривала експлуатація машин і механізмів призводить до зносу шарнірів на стрілах, ківшах, лопатах, гідро циліндрах, рамних елементах з’єднань з рухомими деталями техніки посадкових місць підшипників, валів, втулок, пальців – як і будь-які деталі, вони згодом потребуватимуть відновлення.

Заміна елементів техніки, в яких розташовані отвори, може обходитися занадто дорого або займати тривалий час. Пошкодження призводять до того, що техніка та обладнання надовго виходять з ладу. Компанія CRON-S проводить ремонт і відновлення геометрії співвісних, радіальних отворів на рамних та рухомих деталях різної спецтехніки.

Під реставрацією посадкових місць обертових, опорних і фіксувальних елементів циліндричної форми мають на увазі виправлення порушень розмірів радіальної геометрії шляхом:

– попередньої підготовки;

– проточки для усунення еліпсності;

– наплавлення металу на поверхню;

– чорнової та фінішної механічної обробки.

Для виконання відновлювального комплексу робіт застосовують спеціалізоване обладнання, що поєднує в собі застосування сучасних зварювальних технологій і можливість металообробки з високою точністю фрезерування. Процес реставраційних заходів передбачає можливість обробки одного отвору або одночасно декількох, розташованих на одній осі, при цьому діаметри обробки різних поверхонь можуть бути різні.

Реставрація посадкових місць дає змогу значно заощадити час і гроші за рахунок відмови від придбання нового обладнання або дорогих запасних частин. При цьому мобільна конструкція наплавочного відновлювального обладнання дає змогу проводити роботи як у стаціонарних, так і в польових умовах.

Зацікавлені співпрацею або маєте питання?

Задзвоніть до нас

+38 068 7447 888

Або ми передзвонимо до вас

ВІДНОВЛЕННЯ ШАРНІРНИХ З’ЄДНАНЬ СПЕЦТЕХНІКИ 

Знос шарнірних з’єднань в елементах металоконструкцій, таких як стріли, рукояті, ковші, відвали і грейфери, часто пов’язаний переважно з інтенсивним використанням спецтехніки і несвоєчасним проведенням її технічного обслуговування. Спеціалісти компанії CRON-S проводять ремонт шарнірних з’єднань у стислі терміни з гарантією якості за доступною ціною. Процес може виконувати двома доступними способами, такими як:

  • розточування зношених отворів з подальшим наплавленням та розточуванням за необхідними габаритними розмірами;
  • розточування зношених отворів і подальше запресовування втулки відповідного габаритного розміру.

Шарнірні з’єднання належать до таких елементів, які постійно піддаються значному зносу. Це пов’язано з тим, що їм доводиться сприймати високі контактні динамічні навантаження, водночас здійснюючи переміщення деталей тих чи інших вузлів відносно один одного. Проблеми часто виникають внаслідок потрапляння абразиву в контактну зону між поверхнями двох запчастин.

Розточно-наплавочний комплекс, який використовується нами, є багатофункціональним пристроєм, що дозволяє виконувати ремонт техніки в стислі терміни та виконувати всі необхідні роботи безпосередньо на будівельному майданчику і в будь-якій позиції, що в свою чергу економить час і робить непотрібними витрати на демонтаж та транспортування техніки.

Термін виконання робіт — від 1 дня. Можливий виїзд на об’єкт замовника. Ми не вварюємо втулки, ми займаємося їх відновленням з витримкою співвісності отворів відповідно до розроблених ГОСТів.

РЕМОНТ ГІДРОЦИЛІНДРІВ 

Компанія CRON-S виконує ремонт гідроциліндрів для будівельної, аграрної, кар’єрної техніки  та промислового обладнаня.

Ремонт гідроциліндрів  є складним і багатоетапним технічним процесом, що виконується у чіткій послідовності. Кожен етап має свої особливості та складності, а тому вимагає ретельної уваги та майстерності виконавця. 

Наші спеціалісти виконують повний комплекс послуг з ремонту та відновлення гідроциліндрів:

  • заміна манжет та ущільнень гідроциліндра;
  • заміна штока, гільзи, букси, провушин  та поршня гідроциліндра;
  • фарбування;
  • перевірка робочих параметрів гідроциліндра на спеціалізованому випробувальному стенді.

ДЕФЕКТУВАННЯ ТА АВАРІЙНИЙ РЕМОНТ ПРОМИСЛОВОГО ОБЛАДНАННЯ

Менеджер

Вітаємо вас! Щоб краще вам допомогти, заповніть форму нижче.

Чого стосується ваше питання: