Послуги спеціалізованого автотранспорту

Екскаватор гусеничний  WACKER Neuson з ковшем місткістю 0,8м3 та вагою 15,5т

Екскаватор навантажувач JCB 4CX AEC

Екскаватор-навантажувач – це спеціальна техніка, оснащена вантажним і універсальним ковшем, призначена для виконання широкого спектру будівельних і навантажувальних робіт. Оренда екскаватора-навантажувача в Кривому Розі – це відмінний спосіб отримати в користування сучасну, високоефективну машину, здатну вирішувати широкий спектр завдань в умовах будівельного майданчика, складу або просто на вулиці.

У нашій компанії ви можете взяти в оренду екскаватори-навантажувачі відомого бренду JCB, які відмінно зарекомендували себе у всьому світі.

● Риття котлованів і траншей;

● Навантаження сипких матеріалів;

● Транспортування і укладання залізобетонних виробів;

● Розчищення і планування майданчиків;

● Вивіз сміття;

● Дорожньо-будівельні роботи.
Екскаватор-навантажувач користується попитом не тільки в будівництві – його широко застосовують в аграрному комплексі, в складському і комунальному господарстві, і взагалі скрізь, де потрібно виконати значний обсяг роботи по переміщенню або навантаженні будь-яких матеріалів.

Автокран  МАЗ 630305 KC 5576 25 т

Послуги з оренди автокрана для виконання робіт різної складності.

Кран стріловий автомобильний КС-5576  “Ивановец” вантажепідйомністю 25 тон та довжиною стріли 25 м., який призначений для виконання вантажно-розвантажувальних та будівельно-монтажних робіт, а також може бути задіяний на укрупненому складанні. Автокран смонтирован на шассі МАЗ-6303А3, що забезпечує автокран КС-5576  “Ивановец” чудовими тяговыми показниками та високою швидкістю виконуваних операцій. Модель автокрана дозволяє експлуатацію в обмежених, важкодоступних умовах. Завдяки

Самоскид  МАЗ 555102 вантажепідйомність 10 т

МАЗ-555102 – будівельний самоскид із заднім розвантаженням, призначений для перевезення сипучих вантажів.
Вантажопідйомність 10 т і об’єм кузова 9 куб. м. а з нашивками до 11 куб. м, дають змогу використовувати його на будь-яких роботах, де немає необхідності в самоскиді підвищеної вантажопідйомності.
Малий радіус розвороту, високий рівень маневреності та гарний огляд дають змогу вести навантаження і розвантаження в умовах нестачі простору.
Гідравлічний привід кузова самоскида МАЗ-555102 обладнаний дистанційною електропневматичною системою керування, що дає змогу піднімати й опускати його з водійської кабіни.

Сідловий тягач DAF 105/410 з причепом Krone 22т

Магістральний сідельний тягач DAF XF105 з тентованим напівпричепом KRONE призначений для перевезення різних видів вантажу.

Автотранспорт надається в оренду разом з кваліфікованими водіями.

Зацікавлені співпрацею або маєте питання?

Задзвоніть до нас

+38 068 7447 888

Або ми передзвонимо до вас

Менеджер

Вітаємо вас! Щоб краще вам допомогти, заповніть форму нижче.

Чого стосується ваше питання: